Το κόστος της συσκευασίας είναι δεδομένο για το 100% των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο.

Πρώτιστο μέλημα κάθε επιχειρηματία θα πρέπει να είναι με αυτό το κόστος να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, χρηστικότητα & διαφήμιση.

Η Tailored συσκευασία έχει πολλαπλό ρόλο, είναι μια πολυδιάστατη επένδυση.

Η Tailored συσκευασία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του πελάτη, είναι η υλοποίηση της ιδέας, το πάντρεμα της τεχνογνωσίας με την φαντασία.

Λειτουργεί όχι μόνο ως μέσο μεταφοράς αλλά κυρίως ως μέσο επικοινωνίας ξεπερνώντας πολλές φορές στατιστικά ακόμη και το διαδίκτυο.

Σε αντίθεση με μία πολύ όμορφη βιτρίνα ή μία πολύ οργανωμένη ιστοσελίδα που περιμένουν τον καταναλωτή να τα ανακαλύψει, η συσκευασία ταξιδεύει μεταφέροντας και σταθεροποιώντας το μήνυμα κάθε επιχείρησης.

 [smartslider3 slider=2]

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]